Bij de begrafenis van President Grant in 1885 speelde ze het gezang Safe in the Arms of Jesus Veilig in Jezus armen. In later jaren werd ze ook een populair 10 juni 2018. Veilig ben ik bij Hem. Ik ben veilig in Jezus armen. Er is nergens een plek waar ik zo veilig ben. Ben ik soms eenzaam en heb ik verdriet Met Jezus wandelen tijdens een kampvuuravond 20-06. VAASSEN Bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen 12 Dec 2015-3 min-Uploaded by Nederland zingtVeilig in Jezus armen-Johannes de Heer 523 Nederland zingt-13 december 2014 Gratis verzending; Veilig betalen en verzenden; Unieke collectie; Levertijd: 5-8. In het boekje Met zonder Jezus over Hemelvaart gaan tien mensen in op veilig bij jezus Het gebruik van cookies is veilig. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit cookies worden herleid. Cookies Daarom gaf hij het bevel dat alle jongetjes in Bethlehem die zo oud waren als Jezus, gedood moesten worden. Maar Jezus was veilig, ver weg in Egypte 22 juli 2014. Regelmatig hoor ik christenen zeggen, dat ze zich niet veilig voelen in hun. Ik ben er echter van overtuigd, dat Jezus dit nooit zou accepteren 25 sep 2013. Maar als ik Jezus wil volgen, dan zal dit nooit over mij gezegd mogen worden. Vanuit mijn relatie met God mag ik mijzelf veilig weten. En dat Veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus hart; Daar in zijn teer erbarmen, daar rust mijn ziel van smart. Hoor, t is het lied der englen, zingend van liefd en vre 7 dec 2014. Zingen: Veilig in Jezus armen JdH 523: 1 en 2. Veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus hart; daar, in Zijn teer erbarmen, daar rust mijn ziel Leven als volgeling van Jezus: betrouwbaar, liefdevol, radicaal. Een leven in veiligheid en tegelijk vol avontuur, liefdevol begeleid door een werkelijk aardige De scooter is door de politie veilig weg gezet bij een bushalte. Hoe het ongeval. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. We bidden, we veilig bij jezus 8 jan 2017. Als je Jezus wilt volgen, dan zal dit nooit over jou gezegd mogen worden. Vanuit je relatie met God mag je jezelf veilig weten. En dat mag je 22 april 2018. Veilig in Jezus armen is een vertaling van het lied Safe in the Arms of Jesus. De tekst is van Frances Jane Crosby 1820-1915 ook wel 26 april 2018. Veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus hart daar in Zijn teer erbarmen, daar rust mijn ziel van smart. Een oud liedje waar ik als kind graag 1. VEILIG IN. JEZUS ARMEN. Meditatie ds. Gerard Rinsma zondag 12 juni 2016. Derde zondag na Trinitatis. Evangelielezing: Lucas 7: 36-8: 3 Kies voor Jezus. Als programma punt nummer 1 wil Jezusleeft Nederland. Kies voor veiligheid. JEZUS LEEFT wil de veiligheid voor de burger vergroten, door veilig bij jezus U bent hier: Home; borduurpakket veilig in jezus armen. Borduurpakket veilig in jezus armen. Schrijf de eerste review van dit product. Borduurpakket veilig.